Gietvloer PUUR!Designvloeren

gietvloeren


PUUR! Voor uw gietvloer of coatingvloer

gietvloerBent u op zoek naar een gietvloer of een coatingvloer? Dan bent u bij PUUR!Designvloeren aan het juiste adres! PUUR! biedt u de beste kwaliteit en service. Ons professionele team adviseert u graag over uw huidige gietvloer of de vakkundige uitvoering van het gieten van een nieuwe gietvloer bij u thuis of in het bedrijf. Zowel voor zakelijke of particuliere klanten is PUUR! het juiste bedrijf als u op zoek bent naar een gietvloer van topkwaliteit.

Design gietvloer

gietvloerenKiest u voor een gietvloer van PUUR!, dan zorgen wij voor een perfecte en flexibele uitvoering ervan. En dat ziet u terug in de kwaliteit en het design dat samenkomt in onze producten. Wij bieden u bovendien graag professionele begeleiding bij het vinden van de juiste uitstraling van uw gietvloer.

Enkele kenmerken van een PUUR! gietvloer:

  • Kleurecht.
  • Licht elastisch.
  • Naadloos.
  • Vervaardigd uit reukloze kunstharsen.
  • Vloeistofdicht.

Gietvloer intensief gebruiken

gietvloerEen PUUR! gietvloer dempt geluid en is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Het is ook mogelijk dat wij uw PUUR! gietvloer van een anti-sliplaag voorzien. Dat is wel zo veilig. Een gietvloer van PUUR! vergt weinig onderhoud en reinigt u simpel met koud water en een sopje. Om uw gietvloer in perfecte staat te houden, kunt u ook bij PUUR! terecht voor reinigingsmiddelen voor elke gietvloer.
Een gietvloer is zoals u aan de kenmerken merkt een echte familievloer!Wij staan u graag te woord voor een advies op maat voor uw gietvloer-wensen. Ook is het mogelijk vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.

gietvloeren Designvloeren

PUUR! Designvloeren
Remmerden 5
3911 TZ Rhenen
Telefoon: 0317-614887
Mobiel: 06-14800481
Website: www.puurvloeren.nl

gietvloer


Advies over uw gietvloer? Nieuwe producten voor uw gietvloer nodig? Wij leveren en adviseren alles op het gebied van uw gietvloer in verschillende plaatsen door heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie!